“Vaig rebre sessions de coaching durant cinc mesos amb Jordi Urgell durant els que vaig tractar diversos àmbits personals en els que vaig millorar moltíssim.

El primer de tots fa ser la meva preocupant addició a l´ alcohol la qual va ser superada amb un programa progressiu de reducció de la ingesta. Actualment bec alcohol molt moderadament i sota el meu control.
Un altre problema que sofria eren pors de diferent etiologia, angusties i temors. Doncs les pors, les inseguretats i angoixes van anar desaareixen per una presa de consciència i l´adopció de noves actituds de seguretat, fermesa i voluntat al veure les cirscunstàncies de la vida des de noves perspectives.

Aquella predicció que em va atormentar durant més de deu anys i que quan es tenia que complir (teòricament) amb l´ajuda del Coaching i del Jordi vaig canviar de patró mental i veure la inconsistència i necessitat d´aquella predicció,  treient-me de sobre una gran carga mental i emocional.  Ja han passat gairebé dos anys de la suposada data i em sento completament alliberat.

Ajuda pels estudis. Desprès de gestionar les meves mandres i inseguritats de cara sobre tot als exàmens i a les tècniques de memorització i aprenentatge, vaig tornar a iniciar amb nova empenta els estudis de Dret (que ja he acabat) i d´anglès els quals segueixo desprès d´importants èxits inicials.

Quan vaig tindre que interrompre les sessions de Coaching puc dir que la meva vida era diferent a quan els havia iniciat.  El coach mai et recrearà les orelles, però tampoc et dirà res que no tinguis que sentir de veritat. Respecte a com vols que et tracti, els límits els poses tu i ell no els traspassarà.  Pot estar distant o pot estar allí mateix molt aprop i exigint resultats”.

Coaching a Lleida

Para poder obtener información de la web utilizamos cookies propias. Si continua navegando consideraremos que acepta su utilización. Más información aquí

Per poder obtenir informació de la web utilitzem cookies pròpies. Si contínua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies

Completa tu registro a la Masterclass

Ingresa tu nombre y tu mejor email para recibir el enlace y poder acceder COMPLETAMENTE GRATIS ahora…

hey
beautiful,

come here often?

drop us a line

or try to find it on our website